Skægmejse

Pris fra
675,00

Skægmejsen er en utrolig flot lille, eksotisk udseende fugl, som lever i de danske rørskove. Faktisk er den en forholdsvis ny fugl i den danske natur. Den lever fortrinsvis under mere sydlige himmelstrøg, men trivedes i mange år i det hollandske lidt mildere klima. Men i 60'erne fældede man store dele af den hollandske rørskov, hvilket gjorde fuglen hjemløs. Den så sig om efter et nyt hjem og slog sig ned i Danmark. Her trives den til syneladende, selvom bestanden lider store tab hver vinter, da mange af fuglene dør i frostvejret, som den ikke er egnet til.

Skægmejsen har fået sit danske navn på grund af hannens fine aftegninger, der nærmest ligner et stort overskæg. Hannen kan desuden kendes på dens flotte blålige kalot. Hunnen er mere brunlig, og ungerne er små gule dunklumper. 

Dette billede er taget i rørskoven ved Vest Stadil Fjord.  

Model/varenr.: Billed-Id: 638

Fotografierne printes på lækkert, kraftigt og halvmat fotopapir.

Papiret gengiver billederne med højest mulig skarphed og farveægthed og sikrer, at farverne ikke falmer, selvom billederne hænger i direkte sollys. 

Billederne ankommer til dig forsvarligt pakket og rullet i plakatrør og klar til at sætte i ramme. Køber du en ramme med til dit billede, kommer det hele monteret. 

OBS: Vi anbefaler, at fotoprints i målene 60 x 90 klæbes op, inden de sættes i ramme for det bedste resultat.

Køber du prints i 60 x 90 med tilhørende ramme her på webshoppen, leveres billedet opklæbet og monteret i rammen.  

Find vores udvalg af rammer her.