Bestsellers

UDSOLGT!

 

MULIGHED FOR VENTELISTE: Fik du ikke en plads her på kurset?

Kontakt Kamilla Bendtsen: 28688909 hvis du ønsker en plads på venteliste, hvor du vil få mulighed for at komme med på kurset ved eventuelle afbud. 

 

Bliv en mester i lækre landskaber!

Et kursus i landskabsfotografi den 10. - 11. oktober 2020 på Vedersø Klit Badehotel.


Har du lyst at lære teknikkerne bag gode landskabsbilleder?

Dette kursus finder sted midt i noget af Danmarks smukkeste natur helt ude på den jyske vestkyst. Her vil natur - og landskabsfotograf Mikkel Jezequel, der er kendt for sin skarpe, enkle og klassiske stil, på to dage tage dig gennem landskabsfotografiets kunst punkt for punkt. 

 

Få dybde, skarphed og lækkert lys i dine fotos

Du fotograferer måske en del og tager også rigtig gode billeder? Alligevel oplever mange gode foto-entusiaster, at det med landskaber ikke er så let, som det ser ud til. 

Måske har du prøvet at stå et helt fantastisk sted - udsigten, naturen, lyset er bare SÅ smukt, og du hiver kameraet frem for at forevige det. Men ak! Billedet du kommer hjem med virker "fladt" i forhold til det storslåede syn, du har oplevet. Det helt utrolige lys er slet ikke kommet ordentligt med - måske er der bare en lys plet på billedet, eller farverne er ikke helt så klare og fine. Måske er det endda svært at genkende dit smukke sted, fordi billedet virker underligt "rodet."

Dette er nogle af de problematikker, rigtig mange fotografer slås med.

Landskabsfotografi er nemlig en disciplin, der i den grad kræver kamerakendskab og viden om teknik - og så evnen til "at se".

 

Deltag i kurset og lær at mestre landskabsfotografiet!

Hvornår: Lørdag den 10. oktober - søndag den 11. oktober
Hvor: Vedersø Klit Badehotel, Vedersø Klitvej 59, 6990 Ulfborg.
(Læs mere om hotellet på hjemmesiden: https://www.vedersoeklit-badehotel.dk)
Hvem:  Underviser på kurset er natur - og landskabsfotograf Mikkel Jezequel (mere om fotografen længere nede).
Hvad: To dages kursus med undervisning i kursuslokale samt ude i felten midt i noget af Danmarks smukkeste natur. Overnatning og fuld forplejning ( OBS: Drikkevarer på egen regning! )

 

Pris: 2850,-

 

UDSOLGT

 

MULIGHED FOR VENTELISTE: Fik du ikke en plads her på kurset?

Kontakt Kamilla Bendtsen: 28688909 hvis du ønsker en plads på venteliste, hvor du vil få mulighed for at komme med på kurset ved eventuelle afbud. 

 

Sidste frist for tilmelding: 1. oktober

 

FOTOS AF MIKKEL JEZEQUEL FRA DEN JYSKE VESTKYST

Det skal du have med

Som krav for at deltage på kurset skal du have et spejlreflekskamera eller tilsvarende mirrorless. Medbring også objektiv(er) - fra vidvinkel til let tele kan bruges. Stativ er også vigtigt. Har du filtre, så tag dem gerne med, men det er ikke et krav.

Bærbar computer, hvor du kan lægge dine billeder ind til redigering. 

For at få det fulde udbytte af kurset, skal du også helst have styr på den mest basale kamerateknik (ISO samt blænde- og lukkertid).

Medbring godt med varmt og praktisk tøj - klimaet ved Vesterhavet kan være meget friskt, og kursus foregår udendørs aften og morgen.

Godt humør og gå-på-mod til et spændende program. Vi står tidligt op søndag for at få det bedste lys!

 

Program

 

Lørdag:

10.00: Ankomst og check in

10.30 - 11.45: Velkomst og intro til kurset

12.00: Frokost

13.00 - 15.00: Undervisning: Intro til landskabsfotografiet. En skarp komposition, den rigtige eksponering, indstil dit kamera korrekt, sådan bruger du de forskellige objektiver osv.

16.00: Eftermiddags-sandwhich (vi tanker op, da aftensmaden bliver lidt sen. Vi skal jo have lyset med!)

16.45 - 19.30: Foto i felten ved havet. Prøv teorien af i praksis under grundig vejledning.

20.00: Aftensmad og foto-nørderi

 

Søndag:

6.30: Morgenmad

7.30 - 9.00: Foto i felten ved havet. Fang det smukke morgenlys.

10.00 - 11.30: Undervisning: Billedredigering. Her gennemgås de grundlæggende principper for redigering. Medbring dit eget billedredigeringsprogram på computeren (fotografen bruger Capture One). Læg dine skud på computeren, prøv billedredigeringen i praksis under vejledning. Individuel feedback. 

12.00: Frokost

13.00 - 14.30: Undervisning: Vi fortsætter redigering og personlig feedback.

14.30: Tak for nu!

 

Om fotografen:

Natur - og landskabsfotograf Mikkel Jezequel er medejer af firmaet Alopex Media, der arbejder med naturformidling. Hans mission er at dele sin egen glæde og fascination af naturen ved at formidle om den gennem sine billeder. 

Det er Mikkel Jezequels billeder, du finder her i webshoppen naturbilledertildinbolig.dk, hvor de sælges som prints til glæde i hjemmet. Hans billeder findes ligeledes som udsmykning hos en række danske virksomheder. 

Fotografens natur - og landskabsbilleder har været bragt i en lang række medier og bøger. Han er fast leverandør af naturbilleder til Magasinet Vestkysten og magasinet Natur&Miljø. I 2017 og 2018 kunne man opleve Mikkel Jezequels landskaber og naturbilleder på sin strøgtur gennem Holstebro by, da fotografen leverede to store udendørs udstillinger om naturen i Holstebro Kommune.

I 2018 udgav han bogen "Vestehavsbilleder" med nogle af sine bedste skud fra den jyske vestkyst. I foråret 2020 var Mikkel Jezequel hyret til en opgave for Geopark Det Sydfynske Øhav, hvor han forevigede mange af de smukkeste steder med kameraet. 

Mikkel Jezequels billedstil er enkel og klassisk. Han er af "den gamle skole" og startede i sin tid med filmruller og mørkekammer. Hans udgangspunkt er at lære teknikken fra bunden og derigennem få de bedste billeder med hjem uden at skulle redigere for meget. Billedet laves så vidt muligt færdigt i kameraet ved brug af filter, lang lukkertid med videre og et minimum af redigering efterfølgende. 

Om Vedersø Klit

Midt på den jyske vestkyst ligger Vedersø Klit. Her bølger klitheden i bakker og dale - et helt unikt landskab, som ikke findes mange andre steder i verden. De uendelige sandstrande strækker sig ud foran det brusende Vesterhav, hvor lyset er noget ganske særligt. 

Vedersø Klit ligger perfekt placeret mellem den spændende og varierede Husby Klitplantage og Nissum Fjord mod syd og Vest Stadil Fjord mod nord - et godt udflugtsmål for fuglekiggere. 

I området mærkes stadig historiens vingesus: Vestkysten er voldsom og har historisk været skyld i tusindvis af skibsforlis og strandinger. Man kaldte området for "Jernkysten" - en historie, som fortælles flot på Strandingsmuseet St. George i Thorsminde. For at afhjælpe de mange strandinger, byggede man sømærker. Store træfigurer langs vestkysten, som skulle gøre det lettere for søfolk at navigere. I dag han man moderne GPS, men sømærkerne står stadig som et minde langs kysten, og sømærket i Vedersø Klit er i dag et vigtigt vartegn for området og knejser smukt i landskabet. 

Vedersø Klit Badehotel, hvor kurset foregår, ligger midt i klitterne et stenkast fra havet. 
Læs mere om hotellet her: https://www.vedersoeklit-badehotel.dk

 

 

Praktisk: 

- Når du lægger Landskabskurset i kurven her på hjemmesiden og betaler, får du en ordrebekræftelse på mail med det samme som kvittering for din betaling. Når din tilmelding er registreret hos os, får du en bekræftende velkomstmail.

- OBS: Som landskabsfotograf er man underlagt vejret - det samme gælder dette kursus. Ved uegnet vejr aflyses kurset, og du får det fulde beløb returneret til din konto. Du får besked på mail i dagene op til. 

- Aflyses kurset af andre grunde får du også det fulde beløb retur.

- Bliver du forhindret i at deltage? Ved afbud inden 1. oktober returneres det fulde beløb. Ved afbud efter den 1. oktober returneres halvdelen af beløbet til afholdning af udgifter. 

- Har du spørgsmål til kurset, fødevare-allergier eller andet, du ønsker, der tages højde for under dit ophold på kurset, så kontakt deltageransvarlig Kamilla Husted Bendtsen: kamilla@alopexmedia.com / 28 68 89 09

- Det er muligt at tilkøbe enkeltværelse i forbindelse med opholdet for en merpris på 100 kroner. Læg varen i kurven og bestil sammen med dit køb af kurset. (Klik her)

- SIDSTE FRIST FOR TILMELDING: 1. OKTOBER

 

OBS: Først til mølle

Der er plads til max 12 deltagere på kurset, så der er tid til den enkelte. 

Pladserne fordeles efter først til mølle. 

 

Info om corona-virus og covid-19:

Vi lever i usikre tider under pandemien. Vi følger nøje situationen og udviklingen. 
Vurderes det på et senere tidspunkt, at det er uforsvarligt at afholde kurset, får du naturligvis direkte besked og refunderet din betaling. 

Under kurset tager vi selvfølgelig alle de nødvendige forholdsregler: 

- Deltager du ikke sammen med din ægtefælle/partner/familiemedlem eller meget nære ven, anbefaler vi, at du tilkøber et enkeltværelse for 100 kr her på siden. 

- Vi sidder med afstand under kurset indendørs. Der vil være håndsprit og handsker til stede, og vi lufter jævnligt ud. 

- Vi holder også afstand under den udendørs del af kurset. 

- Der er max 12 deltagere på kurset.

- Bliver mundbind en del af myndighedernes anbefalinger under denne form for arrangement, skal dette krav selvfølgelig overholdes.

- Vi henstiller til, at man kun berører og betjener sit eget foto- og itudstyr under kurset og vasker hænder hyppigt. 

- Kurset foregår på Vedersø Klit Badehotel, der gør et stort arbejde for at holde sig opdateret, følge myndighedernes anbefalinger og tage alle forholdsregler for deres gæsters sundhed. Læs mere om hotellets corona-indsats her.