Verdensgabet

175,00

Islands levende landskab, som man nærmest fornemmer ånder selv, og som bobler og syder og hærges af vulkaner, har en årsag. Island er nemlig et geologisk aktivt område, hvor jordens kontinentalplader mødes og brydes. 

Som her, hvor man kan se direkte ned i jordens gab, ned i urdybet, i sprækken mellem to kontinentalplader. Pladerne er lige så stille på vej fra hinanden og er derved i gang med at splitte Island op i to dele med 2 - 3 centimeter om året. 

Model/varenr.: Billed-Id: Island 26

Vores fotografier fra Island printes altid på lækkert, halvmat 250 gram Luster papir.

Papiret gengiver billederne med højest mulig skarphed og farveægted og sikrer, at farverne ikke falmer, selvom billederne hænger i direkte sollys. 

Billederne ankommer til dig forsvarligt pakket og klar til at sætte i ramme.  

De størrelser, du kan vælge i mellem i menuen, er vores standartstørrelser på det pågældende billede. 

Har du ønsker om andre printmål?

Så skriv endelig til os på naturbilleder@alopexmedia.com, så vender vi tilbage med svar på, om det kan lade sig gøre.

Måske har du set dig om i butikken og undrer dig over, at netop dette billede ikke kommer med valgmuligheden "Hvid kant"?

Det skyldes, at lige præcis dette billede, du ser her, har et format, der gør, at en hvid kant vil have betydning for printstørrelsen. 

Ønsker du en hvid kant mellem ramme og billede som i eksemplet herunder? Det kan sagtens lade sig gøre - men dog ændrer printstørrelsen sig. 

Skriv en mail til os på naturbilleder@alopexmedia.com, så vender vi tilbage til dig med svar på, hvad en hvid kant vil få af betydning for størrelsen på printet. 

Eksempel på print med hvid kant mellem ramme og motiv: