Stor tornskade

Pris fra
175,00

Stor tornskades latinske navn betyder "den vagtsomme slagter," og man ser den ofte som her spejdende ud over skoven. Det er måske ikke det mest tiltalende navn, men fuglen er nu ganske flot med sin gråblå farve og sine flotte, skarpe sorte aftegn. Det er en forholdsvis sjælden fugl. Kun mellem 2 og 6 ynglende par er blevet registreret i Danmark de seneste år, hvor den kun findes i Jylland. 

Her falder en solstråle perfekt gennem skyerne og lander på den vagtsomme og flotte drosselfugl.

Model/varenr.: Billed-Id: 287

Vores fotografier printes altid på lækkert, halvmat papir.

Papiret gengiver billederne med højest mulig skarphed og farveægted og sikrer, at farverne ikke falmer, selvom billederne hænger i direkte sollys. 

Billederne printes på 250 gram Epson Luster papir. De ankommer til dig forsvarligt pakket og klar til at sætte i ramme. 

 

 

De størrelser, du kan vælge i mellem i menuen, er vores standartstørrelser på det pågældende billede. 

Har du ønsker om andre printmål?

Så skriv endelig til os på naturbilleder@alopexmedia.com, så vender vi tilbage med svar på, om det kan lade sig gøre.

Måske har du set dig om i butikken og undrer dig over, at netop dette billede ikke kommer med valgmuligheden "Hvid kant"?

Det skyldes, at lige præcis dette billede, du ser her, har et format, der gør, at en hvid kant vil have betydning for printstørrelsen. 

Ønsker du en hvid kant mellem ramme og billede som i eksemplet herunder? Det kan sagtens lade sig gøre - men dog ændrer printstørrelsen sig. 

Skriv en mail til os på naturbilleder@alopexmedia.com, så vender vi tilbage til dig med svar på, hvad en hvid kant vil få af betydning for størrelsen på printet. 

Eksempel på print med hvid kant mellem ramme og motiv: