Skægmejse #1

175,00

Skægmejsen er en utrolig flot lille, eksotisk udseende fugl, som lever i de danske rørskove. Faktisk er den en forholdsvis ny fugl i den danske natur. Den lever fortrinsvis under mere sydlige himmelstrøg, men trivedes i mange år i det hollandske lidt mildere klima. Men i 60'erne fældede man store dele af den hollandske rørskov, hvilket gjorde fuglen hjemløs. Den så sig om efter et nyt hjem og slog sig ned i Danmark. Her trives den til syneladende, selvom bestanden lider store tab hver vinter, da mange af fuglene dør i frostvejret, som den ikke er egnet til.

Skægmejsen har fået sit danske navn på grund af hannens fine aftegninger, der nærmest ligner et stort overskæg. Hannen kan desuden kendes på dens flotte blålige kalot. Hunnen er mere brunlig, og ungerne er små gule dunklumper. 

Dette billede er taget i rørskoven ved Vest Stadil Fjord.  

Model/varenr.: Billed-Id: 126

Vores fotografier printes altid på lækkert, halvmat papir.

Papiret gengiver billederne med højest mulig skarphed og farveægted og sikrer, at farverne ikke falmer, selvom billederne hænger i direkte sollys. 

Billederne printes på 250 gram Epson Luster papir. De ankommer til dig forsvarligt pakket og klar til at sætte i ramme. 

 

 

De størrelser, du kan vælge i mellem i menuen, er vores standartstørrelser på det pågældende billede. 

Har du ønsker om andre printmål?

Så skriv endelig til os på naturbilleder@alopexmedia.com, så vender vi tilbage med svar på, om det kan lade sig gøre.

Måske har du set dig om i butikken og undrer dig over, at netop dette billede ikke kommer med valgmuligheden "Hvid kant"?

Det skyldes, at lige præcis dette billede, du ser her, har et format, der gør, at en hvid kant vil have betydning for printstørrelsen. 

Ønsker du en hvid kant mellem ramme og billede som i eksemplet herunder? Det kan sagtens lade sig gøre - men dog ændrer printstørrelsen sig. 

Skriv en mail til os på naturbilleder@alopexmedia.com, så vender vi tilbage til dig med svar på, hvad en hvid kant vil få af betydning for størrelsen på printet. 

Eksempel på print med hvid kant mellem ramme og motiv: