Rider ved Bulbjerg

175,00

Bulbjerg i Nordjylland er ikke blot Jyllands eneste klippe, den stejle skrænt er også Danmarks eneste fuglefjeld. Her yngler riderne, som er verdens mest almindeligste mågeart. Den er også almindelig i Danmark, men har ikke mange ynglesteder. Bulbjerg er et af de vigtigste. I forsommeren er der derfor ret støjende ved fuglefjeldet, hvor mange fugle skal skaffe meget mad til de sultne unger. Det foregår med megen skrig og skrål, som de fleste andre mågeaktiviteter. Rederne ligger tæt sammen på små fremspring op ad den stejle klippeskrænt.

Model/varenr.: Billed-Id: 358

Vores fotografier printes altid på lækkert, halvmat papir.

Papiret gengiver billederne med højest mulig skarphed og farveægted og sikrer, at farverne ikke falmer, selvom billederne hænger i direkte sollys. 

Billederne printes på 250 gram Epson Luster papir. De ankommer til dig forsvarligt pakket og klar til at sætte i ramme. 

 

 

De størrelser, du kan vælge i mellem i menuen, er vores standartstørrelser på det pågældende billede. 

Har du ønsker om andre printmål?

Så skriv endelig til os på naturbilleder@alopexmedia.com, så vender vi tilbage med svar på, om det kan lade sig gøre.

Måske har du set dig om i butikken og undrer dig over, at netop dette billede ikke kommer med valgmuligheden "Hvid kant"?

Det skyldes, at lige præcis dette billede, du ser her, har et format, der gør, at en hvid kant vil have betydning for printstørrelsen. 

Ønsker du en hvid kant mellem ramme og billede som i eksemplet herunder? Det kan sagtens lade sig gøre - men dog ændrer printstørrelsen sig. 

Skriv en mail til os på naturbilleder@alopexmedia.com, så vender vi tilbage til dig med svar på, hvad en hvid kant vil få af betydning for størrelsen på printet. 

Eksempel på print med hvid kant mellem ramme og motiv: