Løvfrø # 2

175,00

Løvfrøen er en af Danmarks mere specielle padde-arter. Den er flot og nærmest lysende grøn og ligner ikke de frøer, som hopper om havedammen. Faktisk er den i familie med nogle af de farverige giftige frøer fra regnskoven. 

Løvfrøen hedder sådan, fordi den bruger sin grønne farve til at kamuflerer sig i løvet, hvor den sidder. Den opholder sig gerne i tornebuske som for eksempel brombærkrat, hvor rovdyr har svært ved at komme frem. Den sidder på bladene og er meget svær at få øje på. 

Løvfrøen har været i stærk tilbagegang, men store genopretningsprojekter herhjemme i visse landsdele har båret frugt, og løvfrøen trives igen visse steder. 

For eksempel på Als, hvor dette billede er taget. 

Model/varenr.: Billed-Id: 186

Måske har du set dig om i butikken og undrer dig over, at netop dette billede ikke kommer med valgmuligheden "Hvid kant"?

Det skyldes, at lige præcis dette billede, du ser her, har et format, der gør, at en hvid kant vil have betydning for printstørrelsen. 

Ønsker du en hvid kant mellem ramme og billede som i eksemplet herunder? Det kan sagtens lade sig gøre - men dog ændrer printstørrelsen sig. 

Skriv en mail til os på naturbilleder@alopexmedia.com, så vender vi tilbage til dig med svar på, hvad en hvid kant vil få af betydning for størrelsen på printet. 

Eksempel på print med hvid kant mellem ramme og motiv: