Mariehøneedderkop #1

175,00

En af de mere specielle edderkopper i Danmark er Mariehøneedderkoppen - eller rørkartespinder, som den også kaldes. 

Mariehønedderkoppen er forholdsvis sjælden, den lever på hedearealer og kun i Jylland. Hunnen ser man ikke. Det er en stor, sort edderkop, som bor i en hule i jorden. På varme forårsdage begiver hannen, som ses på billedet, sig af sted for finde en hule med en hun for at parre sig, og det er på denne vandring, man kan være meget heldig at finde et eksemplar. 

Hannen er godt kamufleret med sine røde og sorte farver. Den ligner på afstand en almindelig mariehøne. De sorte og røde farver er naturens advarselsfarver og signalerer fare. Og det er ikke kun tomme trusler i edderkopppens tilfælde her. Den kan rent faktisk bide, og biddet skulle efter sigende være meget smertefuldt og at sidestille med et meget slemt hvepsestik. 

Video: Er du interesseret, kan du under fotoet finde en video med fotograf Mikkel Jezequel fra den dag, billedet her blev taget.

Model/varenr.: Billed-Id: 177

Vores fotografier printes altid på lækkert, halvmat papir.

Papiret gengiver billederne med højest mulig skarphed og farveægted og sikrer, at farverne ikke falmer, selvom billederne hænger i direkte sollys. 

Billederne printes på 250 gram Epson Luster papir. De ankommer til dig forsvarligt pakket og klar til at sætte i ramme. 

 

 

De størrelser, du kan vælge i mellem i menuen, er vores standartstørrelser på det pågældende billede. 

Har du ønsker om andre printmål?

Så skriv endelig til os på naturbilleder@alopexmedia.com, så vender vi tilbage med svar på, om det kan lade sig gøre.

Måske har du set dig om i butikken og undrer dig over, at netop dette billede ikke kommer med valgmuligheden "Hvid kant"?

Det skyldes, at lige præcis dette billede, du ser her, har et format, der gør, at en hvid kant vil have betydning for printstørrelsen. 

Ønsker du en hvid kant mellem ramme og billede som i eksemplet herunder? Det kan sagtens lade sig gøre - men dog ændrer printstørrelsen sig. 

Skriv en mail til os på naturbilleder@alopexmedia.com, så vender vi tilbage til dig med svar på, hvad en hvid kant vil få af betydning for størrelsen på printet. 

Eksempel på print med hvid kant mellem ramme og motiv: