Løvfrø # 1

Pris fra
175,00

Løvfrøen er en af Danmarks mere specielle padde-arter. Den er flot og nærmest lysende grøn og ligner ikke de frøer, som hopper om havedammen. Faktisk er den i familie med nogle af de farverige giftige frøer fra regnskoven.

Løvfrøen hedder sådan, fordi den bruger sin grønne farve til at kamuflerer sig i løvet, hvor den sidder. Den opholder sig gerne i tornebuske som for eksempel brombærkrat, hvor rovdyr har svært ved at komme frem. Den sidder på bladene og er meget svær at få øje på.

Løvfrøen har været i stærk tilbagegang, men store genopretningsprojekter herhjemme i visse landsdele har båret frugt, og løvfrøen trives igen visse steder. 

For eksempel på Als, hvor dette billede er taget. 

Model/varenr.: Billed-Id: 182

Vores fotografier printes altid på lækkert, halvmat papir.

Papiret gengiver billederne med højest mulig skarphed og farveægted og sikrer, at farverne ikke falmer, selvom billederne hænger i direkte sollys. 

Billederne printes på 250 gram Epson Luster papir. De ankommer til dig forsvarligt pakket og klar til at sætte i ramme. 

 

 

De størrelser, du kan vælge i mellem i menuen, er vores standartstørrelser på det pågældende billede. 

Har du ønsker om andre printmål?

Så skriv endelig til os på naturbilleder@alopexmedia.com, så vender vi tilbage med svar på, om det kan lade sig gøre.

Måske har du set dig om i butikken og undrer dig over, at netop dette billede ikke kommer med valgmuligheden "Hvid kant"?

Det skyldes, at lige præcis dette billede, du ser her, har et format, der gør, at en hvid kant vil have betydning for printstørrelsen. 

Ønsker du en hvid kant mellem ramme og billede som i eksemplet herunder? Det kan sagtens lade sig gøre - men dog ændrer printstørrelsen sig. 

Skriv en mail til os på naturbilleder@alopexmedia.com, så vender vi tilbage til dig med svar på, hvad en hvid kant vil få af betydning for størrelsen på printet. 

Eksempel på print med hvid kant mellem ramme og motiv: