Soldug

175,00

Rundbladet soldug er en af Danmarks kødædende planter. Den vokser i næringsfattige moseområder, og den lever - som navnet antyder - af kød, nærmere bestemt insekter. Når et insekt sætter sig på plantens blade, klistres det uhjælpeligt fast af de små dugdråber, der skinner så flot i solen, men som i virkeligheden er en klæbrig lim. Bladet folder sig om det fastklistrede dyr og udskiller enzymer, der nedbryder insektet, så planten kan suge næringen ud af det i væskeform. Til sidst er der kun en tør skal tilbage af dyret. 
En lidt uhyggelig, men ikke desto mindre utrolig køn plante. 

Model/varenr.: Billed-Id: 7

Vores fotografier printes altid på lækkert, halvmat papir.

Papiret gengiver billederne med højest mulig skarphed og farveægted og sikrer, at farverne ikke falmer, selvom billederne hænger i direkte sollys. 

Billederne printes på 250 gram Epson Luster papir. De ankommer til dig forsvarligt pakket og klar til at sætte i ramme. 

 

 

De størrelser, du kan vælge i mellem i menuen, er vores standartstørrelser på det pågældende billede. 

Har du ønsker om andre printmål?

Så skriv endelig til os på naturbilleder@alopexmedia.com, så vender vi tilbage med svar på, om det kan lade sig gøre.

Måske har du set dig om i butikken og undrer dig over, at netop dette billede ikke kommer med valgmuligheden "Hvid kant"?

Det skyldes, at lige præcis dette billede, du ser her, har et format, der gør, at en hvid kant vil have betydning for printstørrelsen. 

Ønsker du en hvid kant mellem ramme og billede som i eksemplet herunder? Det kan sagtens lade sig gøre - men dog ændrer printstørrelsen sig. 

Skriv en mail til os på naturbilleder@alopexmedia.com, så vender vi tilbage til dig med svar på, hvad en hvid kant vil få af betydning for størrelsen på printet. 

Eksempel på print med hvid kant mellem ramme og motiv: